Jdi na obsah Jdi na menu
 


OŠRA Třebovice 25.9.2010

27. 9. 2010

Po krásném slunném týdnu, jsem byla plna očekávání jestli počasí vydrží i na víkend kdy jsem přihlásila agizávody. Sobota ráno, na teploměru už v 7 h 15 °C a na obloze azuro :-)))...bezva, tak vzhůru na závody a nezapomenout k pudlovi přibalit i natěšeného čivaréze.

Čivapes mě nezklamal a běžel jako o život, snad svůj nejrychlejší závodní běh v životě. 139 metrů jumpingu veteránů zaběhnul za 41,99 s postupkou 3,31m/s, bez chyby ! Běžel jako s větrem o závod, krása.

U jumpingu číslo 2 přeběhnul skokovku, odmítnutí a pak přeběhnul nástup do slalomu a přeletěl skrz tyčku..no prostě chyba a odmítnutí...takže 15 trestných bodů..145 m , čas 50,25 a postupka 2,89......

Poslední běh byl až na úplný závěr závodů, protě to nejlepší až na konec :-))..a taky že jo.....čistý běh agility na zonových překážkách. Jupíí.

Obrazek

Za to nedělní ráno hnus fialovus :-(, mokro, pršlavo a studeno....a jelikož jsem dva předešlé víkendy odpracovala 12 hod směny spojené se stěhováním a malováním firmy kde chodím do práce, tak jsem závody v dešti vzdala a raději relaxovala.

Nějaké fotečky ze soboty jsou zde :

http://civava.rajce.idnes.cz/OSRA_Trebovice,_zavody_agility_25.9.2010/#